A csokoládék és édességek ünnepén idén is jelen lesznek a legkiválóbb kézzel gyártott csokoládék és édességek, sütemények és fagylaltok, világhírű márkák és olyan különlegességek, amikkel csak az Édes Napokon találkozhatunk.

Május 8-án tartják a Magyar Kézműves Fagylalt napját, melynek keretében már több mint száz fagylaltozóban lehet féláron fagylaltozni.

Egy izgalmas versenyt követően a brit versenyzők, Barry Johnson (Rococo Chocolate) és Nicolas Belorgey (Cordon Bleu London), nyerték a Cukrász Európa Kupát a genfi Sirha kiállításon.

A Desszert Ünnep fesztivált 2013. szeptember 27-28-án Dombóváron első ízben rendezik meg hagyományteremtő szándékkal, a legendás cukrász- és szakácsmester, Rákóczi János emlékére.

2013. március 20-án ismét Macaron Napot tartanak Magyarországon, ahol várhatóan 20 magyar cukrászda bemutatja több ízben és szín­ben készült macaronjait, az érdeklődők pedig vásárolhatnak belőle kedvük szerint. A rendezvény délután 3-tól este 9-ig tart, helyszíne az Erzsébet téri Akvárium Klub.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner