Nagy-Britannia nyerte a Cukrász Európa Kupát

Események
Tipográfia

Egy izgalmas versenyt követően a brit versenyzők, Barry Johnson (Rococo Chocolate) és Nicolas Belorgey (Cordon Bleu London), nyerték a Cukrász Európa Kupát a genfi Sirha kiállításon.

A rangos cím nyertese – Dánia, Svédország és Svájc mellett– részt vehet a Coupe du Monde de la Pȃtisserie versenyen, amit 2015. január 25-26-án a lyoni Sirha kiállításon rendeznek meg.

„Az európai cukrászok egy merész, avant-garde szemléletű, megközelítését alkalmazzák a cukrászatnak, amit ma remekül bemutattak a britek, a dánok és a svédek. Mindez bizonyára hozzájárul majd a 2015-ös döntő káprázatos showjához.” – jelentette ki Florent Suplisson, a Contests and Gastronomic Events igazgatója.

A nemzeti válogatókat követően, a 2014-es kiadásban hat európai ország van reflektorfényben: Izrael, Nagy-Britannia, Oroszország, Svédország, Svájc és Dánia. A magasan képzett logisztikai és technikai személyzet támogatásával a csapatok lázasan edzenek a felkészítő program során, ahol a vezetés, a csapatépítés és a fizikai edzés is rendkívül fontos.

hírlevélfeliratkozás

newsletter

tork

Chef pincer banner